hoge kwaliteit rundvlees
Het koeienras Blonde d’Aquitaine vindt zijn oorsprong in Zuid-Frankrijk. Het vlees staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit: mals, mager, fijndradig en bijzonder smaakvol. Onze koeien worden gemiddeld 4 tot 6 jaar oud.
De koeien worden geslacht bij een kleinschalige slagerij in de buurt. Deze bewuste keuze zorgt ervoor dat de reis voor de dieren kort is, wat stress vermindert en de kwaliteit van het vlees behoudt. Om het vlees extra mals en smaakvol te maken, laten we het 3 tot 4 dagen besterven in de koeling voordat het wordt verwerkt. Vervolgens komt het vlees terug naar onze boerderij voor directe verkoop.
Hoge kwaliteit rundvlees
Het koeienras Blonde d’Aquitaine vindt zijn oorsprong in Zuid-Frankrijk. Het vlees staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit: mals, mager, fijndradig en bijzonder smaakvol. Onze koeien worden gemiddeld 4 tot 6 jaar oud.
De koeien worden geslacht bij een kleinschalige slagerij in de buurt. Deze bewuste keuze zorgt ervoor dat de reis voor de dieren kort is, wat stress vermindert en de kwaliteit van het vlees behoudt. Om het vlees extra mals en smaakvol te maken, laten we het 3 tot 4 dagen besterven in de koeling voordat het wordt verwerkt. Vervolgens komt het vlees terug naar onze boerderij voor directe verkoop.
van 100 gram tot een hele koe
Al ons vlees wordt diepgevroren en ongekruid aangeleverd (tenzij anders aangegeven). Diepgevroren ongekruid vlees, bewaard bij minimaal -18 graden, blijft ten minste 9 maanden houdbaar. Wij raden aan het vlees binnen 1,5 jaar te consumeren, mits het continu op deze temperatuur is ingevroren gebleven.
Het is ook mogelijk om een hele, halve of kwart koe te kopen, bijvoorbeeld samen met familie en/of vrienden. Een kwart koe levert circa 100 kilogram rundvlees op. Het grote voordeel hiervan is dat je per kilo voordeliger uit bent en meer invloed hebt op hoe de koe wordt versneden.
van 100 gram tot een hele koe
Al ons vlees wordt diepgevroren en ongekruid aangeleverd (tenzij anders aangegeven). Diepgevroren ongekruid vlees, bewaard bij minimaal -18 graden, blijft ten minste 9 maanden houdbaar. Wij raden aan het vlees binnen 1,5 jaar te consumeren, mits het continu op deze temperatuur is ingevroren gebleven.
Het is ook mogelijk om een hele, halve of kwart koe te kopen, bijvoorbeeld samen met familie en/of vrienden. Een kwart koe levert circa 100 kilogram rundvlees op. Het grote voordeel hiervan is dat je per kilo voordeliger uit bent en meer invloed hebt op hoe de koe wordt versneden.
Vlees bestellen
Benieuwd naar ons Blonde d’Aquitaine rundvlees? Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen via onze website.
- Bestellen: plaats je vleesbestelling op de website. Je ontvangt een richtprijs, de uiteindelijke prijs wordt bepaald door het precieze gewicht van het vlees.
- Ophalen: kies zelf een datum en tijdstip voor het ophalen van je vlees bij de boerderij.
- Locatie: je haalt het vlees op bij de boerderij op Derkinkweg 50, Enschede
- Betalen: je kunt ter plaatse betalen via pin, contant of een betaalverzoek.
Je kunt je bestelling ook doorgeven via e-mail naar erve.derkink@gmail.com of een bericht sturen via WhatsApp naar 06–15 89 79 96.
Kom gerust spontaan langs! We zijn geopend op vrijdagen van 10:00 tot 14:00 uur en wanneer de vlaggen uithangen.
hoe te bestellen
Benieuwd naar ons Blonde d’Aquitaine rundvlees? Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen via onze website.
- Bestellen: plaats je vleesbestelling op de website. Je ontvangt een richtprijs, de uiteindelijke prijs wordt bepaald door het precieze gewicht van het vlees.
- Ophalen: kies zelf een datum en tijdstip voor het ophalen van je vlees bij de boerderij.
- Locatie: je haalt het vlees op bij de boerderij op Derkinkweg 50, Enschede
- Betalen: je kunt ter plaatse betalen via pin, contant of een betaalverzoek.
Je kunt je bestelling ook doorgeven via e-mail naar erve.derkink@gmail.com of een bericht sturen via WhatsApp naar 06–15 89 79 96.
Kom gerust spontaan langs! We zijn geopend op vrijdagen van 10:00 tot 14:00 uur en wanneer de vlaggen uithangen.