hoge kwaliteit rundvlees
Het koeienras ‘Blonde d‘Aquitaine’ kent zijn oorsprong in Zuid-Frankrijk. Het vlees staat bekend om z’n hoge kwaliteit: mals, mager, fijndradig en bijzonder smaakvol. De koeien worden bij ons gemiddeld 4-6 jaar oud.
De koeien worden geslacht bij een kleinschalige slagerij. We kiezen er bewust voor om ze in de buurt te laten slachten, zodat het een korte reis is. Hierdoor heeft de koe minder stress en blijft de kwaliteit van het vlees behouden. Om het vlees extra smakelijk en mals te laten worden besterft het vlees 3 tot 4 dagen in de koeling, voordat het verwerkt wordt en naar lokale slagers gaat of terug komt op onze boerderij voor privéverkoop.
Hoge kwaliteit rundvlees
Het koeienras ‘Blonde d‘Aquitaine’ kent zijn oorsprong in Zuid-Frankrijk. Het vlees staat bekend om z’n hoge kwaliteit: mals, mager, fijndradig en bijzonder smaakvol. De koeien worden bij ons gemiddeld 4-6 jaar oud.
De koeien worden geslacht bij een kleinschalige slagerij. We kiezen er bewust voor om ze in de buurt te laten slachten, zodat het een korte reis is. Hierdoor heeft de koe minder stress en blijft de kwaliteit van het vlees behouden. Om het vlees extra smakelijk en mals te laten worden besterft het vlees 3 tot 4 dagen in de koeling, voordat het verwerkt wordt en naar lokale slagers gaat of terug komt op onze boerderij voor privéverkoop.
van 100 gram tot een hele koe
Al het vlees wordt diepgevroren en ongekruid aangeleverd (tenzij anders aangegeven). Het ongekruid vlees blijft diepgevroren minimaal 9 maanden houdbaar. Wij raden aan het vlees binnen 1,5 jaar te consumeren (indien diep gevroren gebleven).
Ook is het mogelijk om een hele, halve of een kwart koe te kopen, bijvoorbeeld gezamenlijk met familie en/of vrienden (een 1/4 koe is circa 100 kg rundvlees). Het voordeel is dat je per kilo goedkoper uit bent en meer zeggenschap hebt over de afsnijding van de koe.
van 100 gram tot een hele koe
Al het vlees wordt diepgevroren en ongekruid aangeleverd (tenzij anders aangegeven). Het ongekruid vlees blijft diepgevroren minimaal 9 maanden houdbaar. Wij raden aan het vlees binnen 1,5 jaar te consumeren (indien diep gevroren gebleven).
Ook is het mogelijk om een hele, halve of een kwart koe te kopen, bijvoorbeeld gezamenlijk met familie en/of vrienden (een 1/4 koe is circa 100 kg rundvlees). Het voordeel is dat je per kilo goedkoper uit bent en meer zeggenschap hebt over de afsnijding van de koe.
Vlees bestellen
Benieuwd naar het Blonde d’Aquitaine rundvlees? Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen via deze website.
- Je plaatst een vlees bestelling op de website, hierbij wordt een richtprijs afgegeven, de exacte prijs is namelijk afhankelijk van het precieze gewicht.
- Er wordt automatisch gevraagd zelf een datum en tijdstip te kiezen wanneer je het vlees wilt ophalen van de boerderij.
- Je haalt het vlees op bij de boerderij op Derkinkweg 50, te Enschede.
- Je rekent ter plekke af via pin, contant of via een betaalverzoek.
Je kan ook je bestelling per e-mail doorgeven via erve.derkink@gmail.com, of door te appen naar 06–15 89 79 96. Uiteraard mag je ook spontaan bij de boerderij langskomen (op vrijdagen tussen 10-14 uur) en/of wanneer de vlaggen uithangen
hoe te bestellen
Benieuwd naar het Blonde d’Aquitaine rundvlees? Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen via deze website.
- Je plaatst een vlees bestelling op de website, hierbij wordt een richtprijs afgegeven, de exacte prijs is namelijk afhankelijk van het precieze gewicht.
- Er wordt automatisch gevraagd zelf een datum en tijdstip te kiezen wanneer je het vlees wilt ophalen van de boerderij.
- Je haalt het vlees op bij de boerderij op Derkinkweg 50, te Enschede.
- Je rekent ter plekke af via pin, contant of via een betaalverzoek.
Je kan ook je bestelling per e-mail doorgeven via erve.derkink@gmail.com, of door te appen naar 06–15 89 79 96. Uiteraard mag je ook spontaan bij de boerderij langskomen (op vrijdagen tussen 10-14 uur) en/of wanneer de vlaggen uithangen.